Home > Apache Error > Apache Error Wsasocket Failed To Open The Inherited Socket

Apache Error Wsasocket Failed To Open The Inherited Socket

Reply With Quote 12-25-2011,12:00 PM #2 Airgaion View Profile View Forum Posts Private Message View Articles Join Date Feb 2009 Location The Netherlands Posts 462 Try to look at this: https://issues.apache.org/bugzilla/s...g.cgi?id=31765 means that a mere uninstall reinstall of something including the OS might not cut it , should do a format and clean install of the OS Furthermore this is a critical I am trying to find and replace the winsock.dll file as advised by Demoric. The very simple solution is to uncheck the "Enable LMHOSTS Lookup" box in the TCP/IP protocol setup (under WINS setting). his comment is here

You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. mmmm? she run without problem during a long time... It was FilseclabsPersonal Firewall Professional.

However, my grandmother does not have internet access, and I am at her condo every weekend taking care of her. See for more info. Fortunately, I had a PHP/Dreamweaver book with me, and it did: check the log files!

The time now is 09:26 PM. Here are the steps to do this: Open "Control Panel" then "Network Connections." Right-click on "Local Area Connection" and select "Properties." Double-click on the "Internet Protocol (TCP/IP)" line to open the Browse other questions tagged apache xampp or ask your own question. It'll make a big difference when configuring your firewall or router.

vBulletin 4.0 skin by CompleteVB alt.apache.configuration Discussion: Apache and WinXP = setup_inherited_listeners(), WSASocket failed to open the inherited socket (too old to reply) Pierre Tremblay 2006-03-16 19:41:00 UTC PermalinkRaw Message Hi!I Problem? Since it doesn't look like she'll be getting internet anytime soon, and I haven't quite figured out how to hack into anyone else's network, I decided it was time for local https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=31957 I installed Apache as a service.

Anyway, I installed the binary version of 2.2.4. Now the fresh new installation of A2T on my comp produces the same httpd.conf file (plus there is another httpd.default.conf file). Usually the monster is in the details of setup, but like all software bugs do arise. Which properly means another program is using it.

Well, the last number there is PID. http://jennyconnors.com/installing-apache2-and-the-wsasocket-failed-to-open-the-inherited-socket-error/ Steffen Apache Lounge is not sponsored by anyone.Your donations will help to keep this site alive and well, and continuing the building of the binaries. Something already listening on a port, or a misconfigured httpd.conf See what ports you have in use (check for something listening on port 80): start -> run -> cmd.exe and then It appeared day or two ago and I finallyisolated the problem to my newly installed firewall.

Ok - I replaced both winsock32.dll and wsock32.dll files - nothing has changed. http://dukesoftwaresolutions.com/apache-error/osx-apache-error-log.html Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related. share|improve this answer edited Aug 12 '12 at 22:38 answered Aug 9 '12 at 16:05 MetaChrome 1,21931835 add a comment| Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log Some suggestions from this bug:* Temporarily turn off any anti-virus software you are using. * Use the DisableWin32AcceptEx directive in your httpd.conf. * Enable the LMHOSTS Lookup box in your TCP/IP

How to indicate you are going straight? Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log in Sign up using Google Sign up using Facebook Sign up using Email and Password Post as a guest Name WSASocket failed to open the inherited socket. weblink Back to top James BlondModeratorJoined: 19 Jan 2006Posts: 6006Location: Germany, Next to Hamburg Posted: Wed 07 Mar '07 23:34 Post subject: Please read http://www.apachelounge.com/viewtopic.php?t=570 Back to top kankreluneJoined: 14 May 2007Posts:

I guess - probably by uninstalling SP2 I had stopped or crashed some system services needed for runnig a localhost server.. and Windowsupdate(included WindowsXP-KB884020). Can I use the Trip Attack maneuver on a already prone enemy?

I stopped using it for few months.

What is this syntax inside a GNU C statement expression extension? I'm not even sure how I found this page, or why I scrolled down, but I'm glad I did. Simple string joiner in modern C++ Divide the elements of one column with the corr element of another column Does the existence of Prawn weapons suggest other hostile races in the Home | New | Browse | Search | [?] | Reports | Help | NewAccount | Log In Remember [x] | Forgot Password Login: [x] Apache LoungeWebmasters About Forum Index Downloads

Back to top Slo Joined: 22 Mar 2005 Posts: 42 Location: New Jersey USA Posted: Tue Apr 19, 2005 6:19 pm Post subject: jani wrote: Thanks Demoric.. Why write an entire bash script in functions? There seemed to be one, but every link from google linked to the same solution page, which was now a dead page (well, maybe not every link, but it sure seemed check over here Search for asolution continue.Post by [slim]HiI don't know if this helps you, but I got the same problem with myApache just until today.

This is on Windows XP, apache httpd.exe version is 2.2.11.0 apache xampp share|improve this question edited Aug 9 '12 at 15:59 asked Aug 9 '12 at 15:29 MetaChrome 1,21931835 add a nothing changed.. It's not that I didn't want to install A/P/M before, I just never saw the need. NO RESPONDO.

I bring my laptop to work on in the few spare moments I have (it's not that she's terribly sick at this point, thank goodness, it's just I don't want to I am soooo happyyyyyyy!!! Register Login: Remember Me? it sucks So any solution please ?!

Anyone can help me? Thread Tools Show Printable Version Display Linear Mode Switch to Hybrid Mode Switch to Threaded Mode 12-25-2011,10:56 AM #1 trabajare4 View Profile View Forum Posts Private Message Visit Homepage View Articles There you should see a PID of every process, then try to determine, which one is using your 80 port. Not the answer you're looking for?

Each time i tryed i got the same error logs. Im running a Windows XP Pro English box. Sad thingis that the Filseclab firewall seemed quite good in other matter,lighweight and really nice to configure withip/protocol/port/application based rules.Hopefully you get your solution.Post by Pierre TremblayHi!I installed WinXP Prof SP2